Lynn's FotoPage

By: Lynn Lin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 26-Oct-2009 20:35 Email | Share | | Bookmark
XPDC Gunung Senyum, Temerloh, Pahang

tyme mule2 sampey sane
masak dlu
bergambo ramai2 sblom berlepas ke gua jebak puyuh..
View all 26 photos...
untuk 1st entri, aku upload kan pic2 time XPDC Gunung Senyum kat Temerloh..best sgt2 dpt dtg tmpt ni..tenang+damai je jiwa ni saat menjejaki kaki kt sini..eceli, XPDC yg ni aku follow dak2 askar wataniah nyer club...diorg ajk aku join je la..g pon tyme tu da lame aku x g cmping..best woooo..


Monday, 26-Oct-2009 20:20 Email | Share | | Bookmark
KATA2 PEMBUKA BICARA

salam..eceli, aku bru jer berjinak2 ngn fotopages neh..so xtau nk ckp pe2 wat waktu ni..hehe..so,duduknye saya di atas kerusi sambil ngadap laptop ni+menaip, berasa terpanggil untuk meng'sign up' fotopages ni adalah bertujuan semata2 nk share best2 pic ttg xtiviti kelab aku anjurkan..perggg, panjang nyer ayt neh..kelab yg dinaungi bersama2 teman2ku ni namanya, KELAB XLORASI UniKL MICET yg bermarkaskan di UniKL MICET yg kucintai..huhu..misi n visi kelab neh adlah nk takluk sume air terjun+pulau+gunung n etc kt mesia yg permai ini..lam mesia jer dlu, xmampu g nk g jauh2..so, sebagai pendatang baru kt sini,gue mohon tunjuk ajar dri yg senior2..makaseh ya om/ibuk..[/b]


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net